OVER DE MASSEUR

DrukwerkIk ben Bianca Hoogweg, holistisch masseur en opgeleid tot massage- en bewegingstherapeut. In 2010 ben ik NO WORRIES Massagestudio gestart, omdat ik lichaam en geest graag in beweging breng.

In mijn werkende leven ben ik begonnen als leerkracht. Toen ik ruimte wilde geven aan mijn creativiteit ben ik dessins gaan ontwerpen. Ik kwam met massage in aanraking toen ik klachten ontwikkelde door lang achter de pc te zitten. Massage gaf verlichting en mijn interesse in massage, het lichaam en de geest groeide.  Een cursus stoelmassage was de eerste stap. Daarna heb ik een 4-jarige opleiding aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam gevolgd.

Met NO WORRIES hoop ik massage bereikbaar te maken voor iedereen die streeft naar een licht en los dagelijks leven. Waarin je het beste uit jezelf en het leven haalt. Een serieuze zaak waarbij gelachen mag worden!

 

Back to Top