Over de Massage

ONTSPANNING, BEWUSTWORDING EN VERBINDING

De werkwijze bij NO WORRIES is holistisch. Holisme heeft als uitgangspunt dat ‘alles wat er is’ met elkaar verbonden is. In een holistische massage is de body-mind connectie uitgangspunt. Een ontspannen lichaam geeft ook rust en ruimte in je geest (en andersom).

De massage bestaat uit massage- en bewegingstechnieken uit verschillende massagedisciplines die harmonieus in elkaar overvloeien. Het is een langzame massage, zodat spieren en weefsel de tijd krijgen om te ‘openen’ en veranderen. Het rustige tempo en fijne ritme brengt de aandacht naar je lichaam en het moment. Spieren krijgen de gelegenheid om terug te gaan naar hun natuurlijke basisspanning (tonus) en een overprikkelde geest krijgt zo de mogelijkheid om tot rust te komen. Vanuit verbinding met je natuurlijke staat van zijn sta je stevig en flexibel in het leven.

De keuze van de technieken wordt gemaakt aan de hand van de wensen en conditie van de cliënt en wat zich tijdens het masseren aandient. Altijd in samenspraak tussen gever en ontvanger. Indien gewenst kunnen ook diepere technieken (deep tissue massage) worden toegepast om de dieper gelegen spieren en vooral het bindweefsel te bereiken en los te maken.

Een massage bij NO WORRIES is een uitnodiging tot het ervaren van heelheid en bewegingsvrijheid van lichaam en geest.

No Worries Massagepraktijk

© Copyright 2020