Over de masseur

DE KRACHT VAN EENVOUD

Mijn naam is Bianca Hoogweg. Na werkzame jaren in het onderwijs en als dessinontwerpster gooide ik nogmaals het roer om. Ik volgde en voltooide de 4-jarige opleiding tot massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. In 2010 startte ik mijn massagepraktijk NO WORRIES en kon ik het werken met mensen én mijn creativiteit verenigen in mijn massages en in het vormgeven van de praktijk. De naam NO WORRIES betekent voor mij: openstaan voor en vertrouwen hebben in jezelf en de mogelijkheden van het leven, al kent het leven ook tegenslagen.

Eenvoud, dat is voor mij de kracht en schoonheid van massage. Het is een eeuwenoud middel om even ‘in jezelf te rusten’ en terug te gaan naar de essentie en je echtheid. Wanneer onnodige ‘poespas’ wegvalt, valt er veel op zijn plaats. Het hoeft niet altijd ingewikkeld of zwaar te zijn om iets te bereiken. Succesvolle mensen weten het al: neem je rust serieus!

Met NO WORRIES hoop ik massage bereikbaar te maken voor iedereen die streeft naar een goede balans tussen inspanning en ontspanning en een licht, los, vol en evenwichtig leven.

Een serieuze zaak waarbij
gelachen mag worden!

Bianca

No Worries Massagepraktijk

© Copyright 2020